TERMENI ȘI CONDIȚII

CONFIDENTIALITATE

MAGNET FINANCIAL ADVISOR colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea site-ului web.

Utilizatorii acestui site pot opta sa primeasca mesaje de e-mail ocazionale de la MAGNET FINANCIAL ADVISOR. MAGNET FINANCIAL ADVISOR nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre MAGNET FINANCIAL ADVISOR si activitatile sale profesionale si de afaceri.

Daca utilizatorul doreste sa stearga orice informatie proprie cu caracter personal aflata in posesia MAGNET FINANCIAL ADVISOR in orice moment si pentru orice motiv, el trebuie sa contacteze MAGNET FINANCIAL ADVISOR si sa solicite in mod specific si in scris stergerea respectivei informatii.

TERMENI SI CONDITII

Utilizare

Prin utilizarea acestui site, Dvs. (“Utilizatorul”) certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii site-ului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. MAGNET FINANCIAL ADVISOR nu garanteza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori. MAGNET FINANCIAL ADVISOR nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si informatiilor furnizate prin intermediul acestui site. Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzand dar nelimitandu-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord.

Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica in cazul intreruperii contractului, conventiilor nelegate de contract, neglijentei sau in orice alta cauza de actiune in justitie.

MAGNET FINANCIAL ADVISOR sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitându-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentare, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site.

Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site. Pe langa termenii descrisi mai sus, MAGNET FINANCIAL ADVISOR nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

In cadrul politicii de imbunatatire continua a produselor si serviciilor sale, MAGNET FINANCIAL ADVISOR isi rezerva dreptul ca in orice moment sa aduca modificari la informatiile si reprezentarile din acest site, acestea neavand valoare contractuala.